După campionatul Raionului la Căuşeni se pune în joc Cupa Raionului.

În conformitate cu planul perspectiv de dezvoltare a fotbalului în r. Căuşeni după încheierea Campionatului raionului  demarează competițiile Fotbalistice dotate cu Cupa Raionului.

Consiliul de Administrare a Asociației de fotbal a raionului pe data de 18 septembrie 2015 a întărit Regulamentul Cupei Raionului Căuşeni la Fotbal ediția 2015.

La ședință în cauză au participat şi reprezentanții echipelor sau discutat toate problemele şi sa tras la sorţ, sa stabilit că pe data de 27 septembrie 2015 conform Regulamentului jocurile se vor începe la orele 12.00 în zilele de duminică.Cele 16 echipe au convenit ,ca să se conducă de cerinţele stipulate şi în Regulamentul Campionatului Raionului unde se cere de la echipe că în lot să fie legitimaţi 5 jucători străini(strănieri) şi la meci să participe 3.

La Cupa Raionului ediția 2015 sau dat concursul 16 echipe a primăriilor :

Baimaclia,Fîrlădeni,Pervomaisc,Sălcuţa,Taraclia,Ursoaia,Zaim,Opaci,Tocuz,Căinari,Chircăeşti,Cîrnăţeni,Săiţi. Chircăeştii Noi.

Sistemul se menţine din anii precedenţi pînă în semifinale meciurile poartă un caracter eleminatoriu,4 cele mai bune echipe se vor duela tur-retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *